Over

Wie ben ik....

Ik ben Jessica, moeder van 3 prachtige kinderen, inmiddels 15, 13, en 10 jaar oud.

Mijn passie ligt bij de kinderen en hun ontwikkeling. En dan met name bij het jonge kind. Hoe kunnen we ze de beste start geven?

Nadat ik klaar was met mijn spw opleiding ben ik in de kinderopvang gaan werken en toen ik zelf kinderen kreeg ben ik mijn eigen kleinschalige kinderopvang begonnen.

De laatste jaren ben ik mij verder gaan verdiepen, omdat ik veel ouders zag die het zwaar hadden in de eerste jaren met hun kinderen. Ik ben de opleiding tot slaapcoach gaan doen, dit heeft mij mooie inzichten gegeven in de slaapontwikkeling van kinderen, maar ook in alle factoren die kunnen storen op het slapen.

Hier zag ik ook dat er regelmatig gebeurtenissen rondom zwangerschap en bevalling invloed hebben op het slapen bij de kinderen. Daarom ben ik mij verder gaan verdiepen met de opleiding tot geboortetraumapreventiecoach. Want daar begint de goede start al. Bij de moeder, de zwangerschap en geboorte. Dit alles bij elkaar heeft gezorgd voor het ontstaan van liefdevolvertrouwen. Liefdevol naar jezelf, je kindje, je gezin, maar ook vol vertrouwen in jezelf en je kindje. Liefdevol je grenzen kunnen aangeven en goed voor jezelf zorgen en daarmee ook voor je kindje. Vertrouwen op je gevoel, je intuïtie en daar naar luisteren.

Uit je hoofd in je hart!

Liefs jessica