Slaapcoaching

Je bent op zoek naar hulp bij het slapen van je kindje. Je hebt vast al van alles geprobeerd en bent op zoek gegaan naar tips en adviezen om je kindje te helpen, maar eigenlijk blijft het slapen lastig. Je wilt graag dat je kindje en jij dus ook weer slaapt ’s nachts.

Ik kan je daarbij helpen. Ik doe dat via coaching omdat ik heb gemerkt dat veel ouders daar behoefte aan hebben en ook tussendoor vaak weer even wat hulp kunnen gebruiken. Ik begeleid je stap voor stap en tussendoor ben ik er voor je als je vragen hebt.

Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier maak ik een plan om aan het slapen te werken. Hierbij kijk ik naar alle factoren die op het slapen kunnen storen. Je krijgt dus echt advies op maat!

Dit alles gaat holistisch, responsief en zonder laat maar huilen methode. Ik kijk naar jullie kindje en jullie situatie en pas daar het plan op aan.

Mini coach gesprek

Dit consult is geschikt voor losse slaapvragen, tips en adviezen. Ook geschikt tijdens je zwangerschap.


meer info

Intake gesprek

Dit consult is geschikt als je wilt werken aan de onrust en slaap van je kindje. Vooraf aan het gesprek vul jij een uitgebreid intakeformulier in.


meer info

Coach gesprek

Dit consult is geschikt voor aanvullende coaching na het intake gesprek. Ook geschikt voor vragen rondom slaap en onrust.


meer info

Liefdevol slapen pakket

Tijdens dit traject begeleid ik jou van begin tot eind met het slapen van je kindje.


meer info

Hoe werkt het?

 • Je aanvraag.
  Je neemt contact met mij op via het contactformulier, whatsapp, e-mail of via social media. Je geeft een korte omschrijving van de situatie. Heb je een pakket gekozen via de website kun je dit ook gelijk aangeven. Twijfel je dan help ik je met de beste keuze passend bij jullie situatie. Na je aanvraag krijg je antwoord terug. Ik vertel je wat ik voor je kan doen en eventueel welk consult het beste bij jullie situatie past.
 • We maken het officieel.
  Je beantwoord mijn email en ik stuur vervolgens alle informatie toe, de consultdatum en het intakeformulier. Je hebt ruim de tijd om de intake in te vullen en retour te zenden en de betaling te voldoen. Pas dan is de datum ook echt voor je gereserveerd. Annuleren kan, maar hoe dichter je dit op de consult datum doet hoe kleiner de kans is dat ik op die dag een ander consult kan inplannen. Hierdoor ben ik genoodzaakt annuleringskosten te berekenen, wanneer de annulering minder dan 24 uur van te voren wordt gedaan. Soms lopen dingen anders dan je had verwacht en ben je genoodzaakt de afspraak uit te stellen. Ook dit is mogelijk. Hier lees je meer over in de voorwaarden.
 • Extra Informatie.
  Bij je consult krijg je extra informatie in de vorm van factsheets. Deze worden beschikbaar gesteld via een aparte inlog op de website. Per leeftijd zijn er weer bijzonderheden dus het kan zinvol zijn regelmatig even terug te gaan naar deze factsheets om de actuele ritmes te volgen en te weten wat er speelt op bepaalde leeftijden.
 • Het consult.
  Op de afgesproken datum doe ik het consult voor je. Dit doen we door middel van een coach gesprek waar we alles doornemen en jij je vragen kan stellen.
  Hier ontvang je ook nog een schriftelijke samenvatting van zodat je alles nog even kunt terug lezen.
 • En daarna….
  Neem de tijd om alles even te laten bezinken. Vragen die je hebt kun je mailen of appen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord, zodat je snel aan de slag kunt.
  Is er na de intake nog een vervolg coaching nodig maken we daar een afspraak voor. Hoe en wanneer, dat spreken we af en is naar keuze.

Veel gestelde vragen

 • Werkt het altijd?

  Een 100% succesgarantie kan ik nooit geven, wel 100% inzet van mijn kant. Een onderliggende oorzaak kan bijv. storen, Verder valt of staat het succes met de inzet en het opvolgen van de adviezen. In 95% van de gevallen werkt het. En mijn garantie is dat ik niet zomaar opgeef als het niet lukt, soms werkt het net even anders proberen beter voor jouw kindje. Daarom een slaapplan op maat en persoonlijk.

 • Wat maakt mijn consult anders?
  De meeste slaapcoaches werken met een methode die alleen naar de slaaptechniek kijkt en geven daarbij geen duidelijke stappen en houvast. Ik kijk holistisch en alles wordt op maat geschreven. Je krijgt daarbij duidelijke ritmes, voorbeelden en een stappenplan. Zo kun je zelf de komende maanden vooruit en is niet steeds een nieuw consult nodig.


Klik hier om mij een email te sturen