zo beval ik traject

Zo beval ik

Waar word je nog getriggerd, wat zit er nog wat jouw aandacht mag krijgen. Jouw diepere lagen worden aangeraakt door jouw kindje.

Dit begint al in je zwangerschap.
Het doeboek ‘Ik beval in vertrouwen’ begint dan ook met jouw levensverhaal, want dit heeft je gevormd tot wie je nu bent. Alles uit je jonge jaren, zoals de invloed van emoties en stress hebben invloed op de keuzes die je nu maakt als moeder. Door het schrijven van jouw verhaal komen er misschien nog dingen boven van vroeger die je aandacht mogen hebben. Hoe ga je om met emoties, stop je het weg of mag het er zijn? Stop je het weg dan heeft dat een negatieve invloed op je gezondheid.
Het schrijven van je verhaal heeft al een therapeutische werking. Het mag er zijn zoals het is met al jouw gevoelens, liefdevol naar jezelf. Tijdens de coaching ben ik er voor je om je liefdevol en vol vertrouwen te inspireren, op zoek te gaan naar de diepere lagen achter bepaalde gevoelens. Jij mag het zelf voelen, afgaan op je intuïtie.
Ik ben er voor je als je vastloopt, als je wilt oefenen of gewoon even je verhaal kwijt wilt.

Hoe werkt het?

 Via het doeboek ‘ik beval in vertrouwen’. Hier ga je zelf je levensverhaal opschrijven en vervolgens je wensen voor je zwangerschap, bevalling en herstel. Tijdens de coaching gaan we hier dieper op in.

Dit boek bestaat uit 4 delen:

Wat krijg je?

Er zijn 4 coaching sessies tijdens de zwangerschap en 2 daarna. Wil je het liever anders invullen is dit ook bespreekbaar.

 Ik raad aan het hele traject te volgen, maar wil je het anders of zit je al dicht bij de uitgerekende datum dan kunnen we het altijd anders inplannen. De prijs passen we daarop aan. 

Investering:  547,00

Inclusief boek ‘ik beval in vertrouwen’

Los consult:   97,-